Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Samarbetspartner

Ditt företag kan hjälpa på en rad olika sätt, bland annat genom att bli samarbetspartner. Kontakta oss så hittar vi en skräddarsydd lösning för just ditt företag. Varje gåva till forskningen kring barndiabetes är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.

Tack för att ni är med och stödjer oss i kampen mot barndiabetes!

 • Barndiabetesfondens största bidragsgivare

  Lions har varit fondens samarbetspartner sedan 1989 och är en av fondens större bidragsgivare. Innehar en ordinarie styrelseplats i Stiftelsen Barndiabetesfonden.

 • Hammarby Fotboll

  Barn och ungdomar är vår framtid så detta är ett naturligt ställningstagande för Hammarby Fotboll. Dessutom är Barndiabetesfonden ett starkt varumärke som det är hedrande att förknippas med och som vi bill bidra till att utveckla.

  Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 • BIFA Visby AB

  Jag tycker att det känns bra att stödja Barndiabetesfonden genom mitt företag då både jag själv och mina barnbarn är drabbade av diabetes. Vi hoppas att vårt stöd kan föra forskningen framåt.

 • Skyltmax

  Vi på Skyltmax vill göra skillnad samhället och ta vårt ansvar som företag. Vi stödjer med glädje Barndiabetesfonden i det viktiga arbetet mot diabetes, så att forskningen går framåt och att kunskap sprids om denna sjukdom.

 • 3R - Tre Revisorer i Hbg AB

  Barn som får diabetes mår inte bara dåligt en stund, utan ställs inför en livslång kamp med sjukdomen. Att som ung få ett besked om att man ska behöva ta sprutor resten av sitt liv är tufft, och då är det bara en liten del av den livslånga egenvården som man ska lära sig leva med.

  Vi vill stödja forskningen och Barndiabetesfondens viktiga arbete.

 • Lekia Babya i Hudiksvall och Söderhamn

  Typ 1 diabetes är en avskyvärd sjukdom som idag inte går att bota. Man vet väldigt lite om sjukdomen och varför den uppstår. Spridningen bland barn ökar för varje år och behovet av pengar för att lösa sjukdomens gåta är extremt stort. Vi ska hjälpa till att sprida kunskap om vad typ 1 diabetes är, vad det innebär för dem som är drabbade. Vi ska även göra vårt yttersta för att samla in så mycket pengar som möjligt till forskning kring typ 1 diabetes

 • MORE Projektledning AB

  Vi på MORE Projektledning vill göra skillnad för de barn och ungdomar som har diabetes. Många är de som lider i tysthet av denna allvarliga och alltmer vanliga sjukdom. I jakten på bättre hjälpmedel och ett botemedel behövs mer pengar till forskning. Det är en självklarhet att vi vill vara med och stödja.

 • Coligo stödjer Barndiabetesfonden ekonomiskt

  Vi vill tillsammans med Barndiabetesfonden vara med och ge forskningen möjligheter att finna lösningar för att underlätta och förbättra vardagen för de barn som drabbas av typ 1 diabetes. Vår förhoppning är att forskningen inom snar framtid har kommit så långt att denna sjukdom även går att bota. Vi hoppas att vårt bidrag kan vara en liten hjälp på vägen för att uppnå dessa mål.

 • Diabetic Designed stödjer Barndiabetesfonden

  Diabetic Designed säljer smarta diabetesprodukter som underlättar livet med diabetes. Vi har som ambition att förenkla livet med diabetes, genom våra produkter, och samtidigt göra livet med diabetes lite gladare. Vi vill också att det ska finnas positiv inspiration kring diabetes, som i Diabetes Hall of Fame. Vi ser mycket fram emot samarbetet med Barndiabetesfonden och hoppas kunna bidra till att Barndiabetesfonden kan fortsätta sitt viktiga arbete!

 • Stödjer med glädje

  EPiServer stödjer med glädje Barndiabetesfonden och deras arbete med att förbättra och underlätta för de ungdomar som drabbas av barndiabetes.

 • Leksands IF vill stötta Barndiabetesfonden

  Forskning kring den allt mer spridda och livsfarliga barnsjukdomen kostar pengar. Leksands IF vill stötta detta arbete och har därmed tagit på sig att både försöka sprida information kring fondens arbete samt informera om verkningarna av den obotliga sjukdomen.

 • En modest ansats för att göra skillnad

  För oss på Sogeti är det viktigt att bidra till positiva förändringar för människor även utanför vårt företags gränser. Vår ansats är också att bidra konkret med vår expertis, vår tid, våra händer och hjärtan snarare än att bara stötta finansiellt vilket vi valt att göra för Barndiabetesfonden där vi vet att våra insatser kommer många till nytta.

 • Spara med omsorg

  Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då har vi fonden för dig. När du sparar i Banco Humanfonden bidrar du nämligen med 2 procent av din fondförmögenhet till Barndiabetesfondens viktiga arbete. I Banco Humanfonden investerar vi i företag som tar ansvar för vår omvärld. Genom åren har Barndiabetesfonden fått cirka 1,2 miljoner kronor från våra sparare. Låt även ditt sparkapital vara med och verka för en bättre värld.

 • Bo & Son tar ett viktigt socialt ansvar genom att stödja Barndiabetesfonden, och därigenom hoppas vi att kunna bidra till att forskningen går framåt och att kunskapen om diabetes typ 1 sprids.

 • Rubin Medical stödjer Barndiabetesfonden

  Rubin Medical AB är skandinavisk distributör för Animas insulinpump tillsammans med Dexcom CGM system. Vi är måna om att endast erbjuda förstklassiga produkter tillsammans med bästa tänkbara service dygnet runt. Vi strävar efter att vara det tryggaste valet inom diabetesvård. Vi gör vårt arbete med stort hjärta och vi sätter alltid kundens behov i fokus.

 • Brigo

  Med personligt engagemang och ekonomiskt stöd är vi på Brigo med och bidrar till Barndiabetesfondens viktiga arbete kring forskning för att underlätta för och på sikt bota barn och ungdomar med diabetes.

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria