Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Nytt samarbete Barndiabetesfonden - Djurgårdens IF Innebandy

Nyhet: Redaktionen - 8 juni 2018

Det är med stor stolthet och glädje vi kan presentera ännu ett nytt samarbete med en stor idrottsklubb! Denna gång är det Djurgårdens IF Innebandy som har tecknat samarbetsavtal med Barndiabetesfonden.

 


"Alla barn och ungdomar som drabbas av den svåra sjukdomen typ 1 diabetes behöver vår hjälp" säger Joakim Sehlstedt från Djurgården Innebandy. "Vi inom Djurgårdens IF Innebandy vill med riktade insatser och ett nära samarbete med Barndiabetesfonden vara med och bidra till detta."

Barndiabetesfonden och inte minst Barndiabetesfondens Lokalförening Stockholm kan inte annat än hålla med, och ser fram emot ett givande samarbete!

"När två starka varumärken hjälps åt kommer vi att kunna stödja forskningen och förbättra framtidsutsikterna för de som drabbas av diabetes" fortsätter Joakim. "Genom våra insatser kan vi ta vårt ansvar för barnens framtid. Det är med stor glädje vi stödjer Barndiabetesfondens viktiga arbete."


Det är med stor glädje Barndiabetesfonden tar emot Djurgårdens IF Innebandy som samarbetspartner!

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria